REJSEINFO

 
Her på siden REJSEINFO. Nedennævnte ejse har vi være på i 2016. Siden vil blive brugt til kommende rejser.
........................................................................................................................
DUBLIN 2016

Fredag d. 21. oktober:

Vi mødes alle senest kl. 0615 på p-pladsen foran Holbæk politistation og er klar til afgang.
Det er muligt at medbringe 2 stk. indvejet bagage à 20 kg per person.

Klokken 0630 kører bussen direkte til Kastrup Lufthavn, hvor vi skal gennem sikkerhedstjek inden vi kommer ind i afgangshallen. Her kan være lang kø…

Vi skal flyve med Norwegian, fly DY3606, med planmæssig afgang fra Kastrup kl. 1040 og forventet ankomst i Dublin lokal tid kl. 1155. Vi skal huske at stille vores ur 1 time tilbage.

I lufthavnen i Dublin henter vi vores kufferter, og samles herefter ved bagagebåndet. Vi går samlet ud og finder vores guide og bus.

Hernæst har vi en ca. 4 timer tur rundt i Dublin. Under turen holder vi en pause på Harbourmaster Restaurant & Bar, hvor vi indtager en 2-retters frokost. Vi har hjemmefra bestilt og betalt maden. Vi skal have "Grilled Supreme Of Chicken" samt "Chocolate Brownie m/Baileys Cream". Hver enkelt må selv bestille og afregne for evt. drikkevarer.

Når byrundturen er færdig, på et tidspunkt mellem kl. 16 og 17, ankommer vi med bussen til vores hotel, hvor vi får anvist vores værelser. Vi har rådighed over 20 værelser, hver med separate senge.

Efter ankomst til hotellet er resten af dagen til fri disposition.

Adressen på vores hotel er:
Best Western Academy Plaza
10-14 Findlater Place, Off O´connell Street
D1 DublinLørdag d. 22. oktober:

Lørdag er der morgenmad på hotellet fra kl. 07 til kl. 10.

Lørdag kl. 1115 skal vi på whisky museum, og vi er her delt op i 2 grupper på hver 20 m/k grupper – gerne efter eget valg. Billetterne er købt.
Adressen er:
119 Grafton Street / 37 College Green
Dublin 2

Efter besøget på whisky museum er eftermiddagen fri.

Lørdag kl. 19, mødes vi på restauration "Gogarty" i Temple Bar kvarteret, der ligger i gå afstand, ca. 500 meter fra vores hotel.

Vi har bestilt plads til os alle, og fået et godt tilbud på spisning, dog for egen regning. Her har vi fællesspisning med hyggeligt samvær til vi ikke gider mere… der er underholdning med traditionel Irsk musik, så mon ikke klokken kan blive sent.Søndag d. 23. oktober:

Søndag er der igen morgenmad på hotellet fra kl. 07 til kl. 10.

Søndag kl. 1545 er der fælles rundvisning på Guinness Storehaus (øl produktion). Billetterne er købt. Der er selvtransport – sporvogn eller evt. gående til stedet - ca. 2 km fra vores hotel.
Adressen er:
St James´s Gate
Dublin 8

Efter rundvisningen er resten af dagen til fri disposition.Mandag d. 24. oktober:

Mandag er hjemrejsedag, hvorfor morgenmaden indtages i tidsrummet mellem kl. 07 og kl. 09.

Klokken 0915 er vi klar til at forlade hotellet og bussen kører os til lufthavnen.

Vi skal flyve med Norwegian, fly DY3607, med planmæssig afgang fra Dublin kl. 1225 og forventet ankomst til Kastrup kl. 1535. Vi skal huske at stille vores ur 1 time frem.

I Kastrup venter bussen, og når alle har fået styr på kufferter mm, er der afgang mod Holbæk.

Vi forventer ankomst til Holbæk politistation kl. ca. 17.
 
 
...............................

Har du endnu ikke betalt dit kontingent, så kontakt hurtigt Chris Thorup på mail: CTH008@POLITI.DK 
 
...............................
 
OBS:
KUN TIL tidligere medlemmer af IPA KALUNDBORG:  Hvis du ønsker at skifte til lokalforening i HOLBÆK, så skriv en mail til hjo012@politi.dk (Henning) med navn, og CPRnr., og evt. privatmailadresse. Når den er modtaget er du medlem. Dette skal ske inden tilemdling til Dublin turen.
IPA HOLBÆK